Шалмпионът Лудогорец победи с 1:0 Андерлехт в първия плейоф от директните

...
Шалмпионът Лудогорец победи с 1:0 Андерлехт в първия плейоф от директните
Коментари Харесай

Лудогорец удари Андерлехт! Тежкото обаче предстои

Шалмпионът Лудогорец победи с 1:0 Андерлехт в първия плейоф от директните елиминации в Лига на конференциите.

Лудогорец съумя да поведе още след първите 9 минути. Кирил Десподов получи отлична топка и я центрира към Игор Тиаго, който с майсторски удар с глава откри резултата - 1:0 за българския отбор! Отлично начало за разградчани.
-->
След опция за втори гол на домакините, последователно обаче Андерлехт съумя да изравни играта и до 30 минута на два пъти бе покрай изравнителен гол, само че топката мина около вратата на домакините.

В добавеното време на първата част пък и гредата оказа помощ на Лудогорец, откакто Дрейер бе оставен непокрит зад тила на отбраната, само че се размина на сантиметри от гола.

В 66 минута Кирил Десподов бе изведен самичък против вратаря на гостите, само че ударът му бе избавен, а съдията отсъди и засада. Телевизионните повторения обаче демонстрираха, че засада няма и по този начин в случай че Десподов бе вкарал, попадението щеше да бъде прието за постоянно.

В 84 минута Раман бе изтърван зад защитата на Лудогорец, но изстрелът му бе избавен от Серджо Пат, който резервира преднината на домакините.

В последна сметка разградчани взеха скъп триумф в първия мач, само че следва тежък реванш в Белгия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР